joi, 23 august 2012

Femeile şi Bărbaţii total Diferiţi

  De ce totuşi Dumnezeu a creat femeile şi bărbaţii atât de diferiţi: Avem activităţi, preferinţe diferite; Gândim total diferit etc.

Cu toate acestea noi femeile continuăm să căutăm Perechea potrivită. Căutăm un bărbat care să împartă cu noi acelaşi stil de muzică, acelea-şi genuri de filme, acelaşi stil de sport şi nu în ultimul rând aceleaşi principii şi vise.
Pare a fi ireal ceea ce am enumerat mai sus. Însă mare este fericirea atunci când întâlneşti pe cineva care; în loc să te ducă la film, te invită să urmăreşti cum valurile se răsfrâng de malurile iazului. Sau te cheamă să asculţi în linişte gălăgia pe care o produc copiii din parc, jucundu-se prin nisip.

De ce bărbaţii cred că femeile sunt atât de complicate?
Noi am fost create dintr-o singură coastă. Nu suntem atât de complexe precum bărbaţii. Dacă suntem o parte din bărbat, de ce atunci aşa de greu ne înţelegeţi?

Cine a inventat fraza prostească (Dacă femeia zice "Da" atunci e "Nu") la fel şi invers. Oare cuvântul unei femei chiar nu înseamnă nimic?
Îmi pare rău să recunosc că bărbaţii sec. XXI nu mai vor să gândească, poate se referă şi la femei. Eu personal simt asta şi văd din partea bărbaţilor.

Mă gândesc de ce avem aşa puţine căsătorii, mai puţine decât în trecut.
Am găsit şi un răspuns pentru mine; Suntem generaţia IT şi nu generaţia CP (cunoaştere personală).
Discutăm ore-n şir pe facebook, cu toate că avem cont pe telefon şi putem să sunăm. Minim, să auzim vocea partenerului.

Personal încep să urăsc tot ce ţine de internet. Ba chiar şi de telefonie; opţiunea "Număr Magic". Chestia asta cu "Magic", face ca toată magia unei relaţii să dispară. Oare unde este acea dragoste care-n comunicare de o oră Face to Face, îţi dădea mai mult decât un mesenger sau skype?

Fetele nu mai au încrede în băieţii de astăzi. Poţi oare să ai încredere în partenereul tău, dacă într-un moment dificil din viaţa ta, el îţi propune consolare pe facebook?
Oare după căsătorie unicul mod de comunicare va fi peretele dintre sufragerie şi bucătărie, aşa va fi mai interesant?
Oare poza de pe facebook mare informaţie şi plăcere-ţi dă să te uiţi la un avatar?
Mai bine să ieşi cu ea să vezi cum se joacă cu firul ei de păr, să-i auzi zâmbetul specific doar ei. Sau nu e mai bine să simţi alături prezenţa acelui bărbat, care pe viitor poate o să-ţi fie soţ.

 Cât de simplă ar fi viaţa dacă ne-am respecta reciproc.

Eu personal ador fotbalul şi iubesc maşinile, toată lumea ştie că prefer "Audi". La fel prefer şi romaniţele, liniştea şi tot ce ţine de studiul universului. Spun asta pentru că ştiu că femeile şi bărbaţii pot avea interese şi ocupaţii în comun.
Trebuie doar găsit acel mijloc de aur.


Eu ştiu că femeile doresc doar un singur lucru, să fie înţelese iar, bărbaţii să fie respectaţi!

7 comentarii:

  1. Asteptati mereu intiativa de la baieti. Dar nu uitati ca ei nu au capacitati extraordinare de a citi gindurile sau ceva de genul asta. Evident ca fiecare are nevoie de fericire. Aici nu e problema din partea fetelor sau a baietilor, orgoliul si mindria isi lasa amprenta in relatiile de pretutindeni. E si normal sa se ajunga la asta tip de relatii pentru ca nimeni nu vrea sa ajunga in situatia sa fie refuzat. Azi fiecare incearca se se evidentieze din multime prin tinute excentrice sau demonstratie de forta. Cred ca avem niste probleme in societate la capitolul cultura, nu e problema anume in baieti

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hmm :)
      Ceva adevăr este în ceea ce spui.
      Dar pot să înţeleg că tu te aştepţi ca fata care-ţi place Să spună: "Scumpul meu ***, nu ai vea să ieşim împreună uite la o plimbare; nu ai vrea azi să nu-mi mai cumperi aceea ci să-mi cumperi cealaltă..."
      Eu spre exemplu, am nişte principii; dacă invit prima băiatul la plimbare să ştii că mai mult ca prieteni nu vom fi nicicând. Apoi eu niciodată nu am să spun ceea ce vreau ca să facă sau să-mi cumpere Prietenul Meu;
      pentru ce atunci mie prieten, dacă singură-mi creez ceea ce-mi doresc?!
      Şi nu este băiatul cu iniţiativa; Apoi replica "Femeile se las cucerite."
      Cucerirea nu mai este a voastră, dacă noi vă creăm strategia ;)
      Sorry dacă sunt prea directă!

      Ștergere
    2. Fiecare om gindeste diferit. Nu exista niste reguli scrise despre ceea ce inseamna relatia intre 2 persoane. Asa ca fara sugestii nu cred ca te va intelege persoana draga. Daca doresti sa fii cucerita inseamna ca recunosti ca esti sexul slab..

      Ștergere
    3. Hey, normal că recunosc că femeile sunt mai slabe, în articlolul de mai devreme este redată Opinia mea cu privire la aceasta.
      Că nu există reguli scrise deacord; eu asta ştiu, şi toate fetele o ştiu. Doar că bărbaţii sunt stereotipizaţi, şi clasifică femeile-n cel puţin blonde şi brunete "asta aşa un exemplu".

      Ștergere
    4. Relatiile le creeam noi îșine! Depinde pe ce pui accent in relatie, unii doar pe fizic iar ceilalti atrag atentie si la personalitate. Relatia e mult mai durabila atunci cind faci cunostinta cu personalitatea acelei persoane: asteptari, dorinte, nevoi, calitati, etc.
      Deci, eu cred ca se merita de atras atentia la mai multe aspecte decit doar atractia fizica!

      Ștergere
  2. cam putine capacitati au ei daca mai direct...noi sintem sexul frumos mai baiatule si e si normal sa fim cucerite si curtate ca no sai sarim in cap noi baiatului!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. "Îmi pare rău să recunosc că bărbaţii sec. XXI nu mai vor să gândească, poate se referă şi la femei. Eu personal simt asta şi văd din partea bărbaţilor."

    "Eu ştiu că femeile doresc doar un singur lucru, să fie înţelese iar, bărbaţii să fie respectaţi!"

    Asta asa tu respecti barbatii? Ii faci prosti pe toti laolalta?Daca ti-o nimerit niste prosti "stereotipizati" care clasifica femeile in blonde si brunete sau dupa dimensiunea sutienulu nu inseamna ca toti sunt la fel, precum si nu toate fetele clasifica baietii dupa cantitatea de bani in buzunar sau marca de masina pe care o are. Relatiile dintre doua persoane nu pot fi generalizate, daca nu intelegi acest lucru atunci degeaba ai ales asa tema, si mai mult ca atit ocarand barbatii pentru stereotipizare, singura ne-ai stereotipizat remarcand idee nam din ce surse verdicie (se vede ca ai gasit vre-o statistica ceva), ca barbatii secolului XXI nu mai vor sa gandeasca. Paradox.

    RăspundețiȘtergere