sâmbătă, 22 iunie 2013

Cerurile Coboară în Inima ta

Astăzi dimineaţa când v-aţi trezit, v-aţi gândit la ceruri? În planul pentru acestă zi aţi inclus subiectul cerurilor? Cât de des ne gândim noi la ceruri? Ştiind că suntem călători aici pe pământ, totuşi nu ne prea trage dorul acasă.

Biblia spune în 1 Corinteni 15:19
"Dacă numai pentru viaţa aceasta ne-am pus nădejdea în Hristos, atunci suntem cei mai nenorociţi dintre toţi oamenii!"

Presupun dacă aceste cuvinte ar fi fost vii în inimile noastre eu cred că nu doar fiecare oră ci fiecare minut din viaţa noastră ar fi fost trăit cu folos şi nu risipit în zadar. Iar speranţa cerurilor ar oglindi lumină şi bucurie în ochii noştri.
Alergarea noastă pe pământ este un maraton al cărui final sunt cerurile. Dacă nu ne uităm la răsplată atunci alergarea este zădarnică.
Interesantă chestie, Domnul Isus de 2 mii de ani pregăteşte deja locul special pentru fiecare dintre noi. Câte un locaş pentru fiecare aşa cum a spus la plecare.
Mulţi au obosit în aşteptarea lor, însă cuvântul rămâne a fi veşnic şi vorbeşte astfel:
Ioan 14:2 "În casa Tatălui Meu sunt multe locaşuri. Dacă n-ar fi aşa, v-aş fi spus. Eu Mă duc să vă pregătesc un loc."
Un Pastor a adus un exemplu destul de frumos. Zicea că atunci când mirele pregăteşte casa pentru viitoarea lui familie, soţie. Atunci când întreabă mireasa „Vrei să vezi casa în care vei locui?” Ea nu stă pe gânduri şi începe să se intereseze, să se ducă să admire casa viitoare în care are să locuiască.

- La rândul nostru cât de des ne interesăm noi de ceruri?
- Cât de des cercetăm cartea Apocalipsa în a găsi descrierea viitorului nostru locaş?

Cerurile nu trebuie să fie deasupra capului nostru, ci şi în gândurile noastre. Căci bucuria nădejdii în Isus Hristos este ceea ce ne ţine tari pe acet pământ .

"În casa Tatălui Meu sunt multe locaşuri.
Dacă n-ar fi aşa, v-aş fi spus.
Eu Mă duc să vă pregătesc un loc."
- Ioan 14:2 
Martina Artene


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu