joi, 11 octombrie 2012

Da, m-am ÎndrăgostitDin gândurile expuse mai jos unii mă vor crede nebună, iar cei mai puţinii se vor regăsi în ceea ce voi spune.

Trezindu-te dimineaţa odată cu răsăritul soarelui şi cu un zâmbet fresh pe faţă; ai simţit vreodată un dor nebun?
Şi-un dor nebun în plinul lui sens. Dorul faţă de Cineva pe care iubeşti atât de mult, însă nu L-ai văzut niciodată. Ai avut ocazia să-L cunoşti, să discuţi cu El; seara înnainte de somn, dimineaţa să-I mulţumeşti pentru că-ţi este mereu aproape. Atunci când îţi este cel mai greu, mergi la El să ceri un sfat. Şi cu toate acestea reamintesc că nu L-ai văzut niciodată. Nu ştii la sigur cum arată. Şi să subliniez; nu ai numărul Lui de telefon, nu-L ai în prieteni pe facebook. Dar ai ocazia să-I citeşti scrisorile. Cele mai romantice cuvinte, cele mai înţelepte sfaturi, cele mai corecte mustrări.
Uite că eu sunt îndrăgostită de acest Cineva. Şi-L iubesc atât de mult. Acest Cineva mereu îmi este aproape când prietenii sunt prea ocupaţi de rutina zilnică, iar mama este la serviciu. El găseşte oricând timp să-mi vorbească, să mă asculte. Chiar şi să mă îmbrăţişeze.
Sunt atât de fericită alături de El. Ador momentele în care ne plimbăm împreună de la universitate până acasă, urmărind frumuseţea naturii şi chipurile oamenilor.
Zâmbesc mereu alături de El. Ador să-L urmăresc, să-I văd lucrările. Sunt uimită de înţelepciunea şi dragostea Lui.
Important este că alături de El, eu sunt ceea ce sunt. Alături de El pot să-mi permit să plâng când mi-e greu, să sar în sus de bucurie când am atins o realizare importantă.
Nu pot să exprim prin toate cuvintele mele această dragoste.
Şi eşti sigur 100/100 că El nu te va trăda niciodată; şi nu te va părăsi!
Dacă nu ai experimentant un asemea sentiment, nu cred să mă înţelegi.

Dar să ştii, îţi doresc din toată inima să accepţi acea Dragoste care te caută deja de mult timp!

Dumnezeu te iubeşte şi pe tine!

Martina Artene


2 comentarii:

  1. Da....suntem toti indragostiti incurabili de un Dumnezeu care ne raspunde cu toata reciprocitatea... :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Martina in acest reportaj ai folosit cuvinte de AUR frt frumos!!

    RăspundețiȘtergere