marți, 16 aprilie 2013

De Unde şi Încotro



- De unde venim şi unde ne ducem?
Întrebarea pe care şi-o pune fiecare om; Şi totuşi care este scopul vieţii noastre aici pe pământ?

Ştim că corpul trupul nostru din ţărână a luat naştere şi tot în ţărână va pleca.

Adesea ne trezim dimineaţa şi moara minţii noastre se porneşte frământând grijile noastre: Facultate, Serviciu, Viitor, etc...

Ce ar fi dacă pentru un timp de 1 sau 2 minute atunci când ieşim în stradă sau urcăm în transportul am avea posibilitatea sau capacitatea de a citi gândurile oamenilor?

Un cor de voci ar fi răsunat şi ar fi vorbit despre GRIJI GRIJI – Cum spune eclesiastul Eclesiastul 1:14 "Am văzut tot ce se face sub soare; şi iată că totul este deşertăciune şi goană după vânt!"

Suntem oameni ai Lui Dumnezeu. Însă uneori chiar şi noi ne prindem în această vâltoare a grijilor lumeşti. Vâltoarea care ne ameţeşte şi ne facem să obosim...să obosim în alergarea noastră care este atât de scumpă.

Vă îndemn să găsim echilibrul corect. Mai bine zis să-L Rugăm pe Dumnezeu să ne ajute să putem distinge bine lucrurile bune de cele rele. Oferind greutate şi preţ anume lucrurilor care trebuie şi care sunt importante pentru veşnicii. Să nu cădem în extreme. Să nu căutăm deşertăciunea aici pe pământ ci să ne înălţăm privirea spre Domnul. Acolo unde ne aşteaptă o răsplată şi o comoară care nu se va trece.

- Şi totuşi de unde venim? Noi ştim că venim din veşnicii din planul pe care l-a creat Dumnezeu din dragoste pentru noi.
- Încotro mergem? Mergem acasă, acolo unde a plecat Isus ca să ne pregătească un loc.

Pe parcursul traseului spre destinaţia „Cer” să avem grijă la cuvântul lui Dumnezeu şi să avem grijă de apropele nostru. Doar noi nu vrem ca în drumul nostru spre Destinaţia finală să ajungem de unii singuri.

- Pe cine luăm cu noi în călătoriea spre destinaţia Veşniciilor?
Martina Artene

2 comentarii: