luni, 22 aprilie 2013

Orice lucru veți cere, când vă rugați, să credeți că l-ați și primit, și-l veți avea!

Peferfecţionismul nostru şi nesiguranţa zilei de mâine ne spun mereu că niciodată nimic nu

este suficient. Spre exemplu: Nu avem suficient timp, dragote, încredere, înțelepciune, inteligență, perseverenţă ş.a.m.d. Așa că ne îngrijorăm mereu. Însă grijile noastre nu ajută absolut la nimic!

Isus a spus: „Uitați-vă la păsările cerului: ele nici nu seamănă, nici nu seceră și nici nu strâng nimic în grânare; și totuși Tatăl vostru cel ceresc le hrănește. Oare nu sunteți voi cu mult mai de preț decât ele? Și apoi, cine dintre voi, chiar îngrijorându-se, poate să adauge măcar un cot la înălțimea lui?”
Grijile nu adaugă la fericirea noastră nimic.

Isus nu condamnă grija legitimă, grija întemeiară pentru asumarea responsabilităților. Doar îngrijorarea permanentă este cea care Îl elimină din mintea noastră pe Dumnezeu. Îl scoate din viitor, ne lasă să facem față nesiguranței fără credință, și marchează provocările zilnice fără să-L introducă pe Dumnezeu în ecuație.

În special pentru mine; eu nu pot să-l laud pe Dumnezeu sau să discut cu El atunci când vin îngrijorările şi greutăţil peste mine, mai ales în cazul în care las situaţia să stăpânească pe mine şi încerc să rezolv totul de una singură.

Cel mai bine este în momentele grele ale vieţii tale să-ţi aminteşti că ai un Tată sus în ceruri care are grijă de tine. Mai ales că Isus a zis: „Orice lucru veți cere, când vă rugați, să credeți că l-ați și primit, și-l veți avea!”

- Roagă-L pe Domnul să-ţi dea linişte şi pace şi siguranţă că El este Destul vieţii tale.

Lasă-L pe Dumnezeu să-ţi fie suficient. Ai încredere că Domnul va lucra în viaţa ta şi-ţi va da destul pentru a fi fericit?

„Orice lucru veți cere, când vă rugați, să credeți că l-ați și primit, și-l veți avea!”

Martina Artene

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu