vineri, 12 aprilie 2013

Faţa Lui peste tine


"Domnul să facă să lumineze faţa Lui peste tine şi să Se îndure de tine!"Numeri 6:25
    Ştim că acest verset este parte a binecuvântării pe care Dumnezeu a orânduit-o pentru fiecare nou născut, adic pentru copiii noştri.
Acum împreună să ne mai amintim încă o dată de momentul în care aducem copiii la binecuvântare şi păstorul citeşte acest verset din Numeri 6:25 "Domnul să facă să lumineze faţa Lui peste tine şi să Se îndure de tine!" să lumineze faţa Lui peste tine. Logic ar fi ca această lumină să rămână, să fie întreţinută pe faţa copiiilor Lui Dumnezeu pe parcursul întregii vieţi a lor. Şi logic ar fi ca această lumină să fie văzută pe faţele noastre de creştini zi de zi de oamenii ce ne înconjoară.
    Oare dimineaţa când ne privim în oglindă, avem noi grijă doar de coafură şi haina să ne stea bine sau ne uităm mai atent şi avem grijă ca lumina Lui Dumnezeu. Ca aceasta să nu lipsească de pe chipul nostru?
    Dimineaţa când ies din casă şi urc în transportul public văd multe chipuri triste, posomorâte şi îngrijorate, ba chiar nemulţumite. Bine ar fi dacă aceste chipuri nu l-ar fi cunoscut personal pe Domnul şi ar fi fost însetate după Hristos şi de aceea poate nu au fericire. Dar e ceva mult mai grav, multe din aceste chipuri sunt ale fraţilor şi surorilor noastre. A celor ce au primit bucuria mântuirii.
    Noi suntem cei ce purtăm chipul Lui Hristos. Este o haină scumpă care o îmbrăcăm în fiecare zi şi nu doar de sărbători sau numai atunci când mergem la biserică.
    Vă rog fierbinte Fraţilor, nu uitaţi că Hristos locuieşte nu doar în noi, ci lumina Lui este şi peste faţa noastră. Vă îndemn în acestă săptămână să dăm la o parte accesoriile moderne, facturile, problemele, grijile, supărările şi să lăsăm ca Domnul să facă să lumineze faţa Lui peste poporul Său.
    Iar dacă vedem astăzi pe cineva dintre prietenii noştri posomorâţi să le amintim de binecuvântarea lui Dumnezeu şi despre bucuria mântuirii.
Nu uitaţi, noi suntem sare şi lumină în această lume.Martina Artene

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu